- pjuractive 2skin ANTI-CHAFING GEL -Vzpostavi zaščitno plast, ki okrepi celično strukturo kože in pritisk razporedi po večji površini. To preprečuje nastanek odrgnin in žuljev ter druge neprijetne oblike razdraženosti kože, kljub temu pa ne maši por ! Zagotavlja dolgotrajno zaščito pred odrgninami in žulji - odporen na vodo in potenje – dermatološko testirano – ne vsebuje koži škodljivih sestavin. Zaščitna plast se z večkratnim nanosom 2skin gela, okrepi.


• Trpežen, neviden vlažilni in zaščitni film
• Izjemna obstojnost, ne maši por
• Koži omogoča dihanje, odporen je na vodo in potenje


Izdelano v skladu s standardi pjur SknTec kvalitete.

Priporočata Jan Frodeno in Sabrina Mockenhaupt!

Nakupuj tukaj

- Kako učinkuje 2skin gel? -- Inovacija -


pjuractive 2skin nanesite na problematična mesta pred treningom ali tekmovanjem. Takoj se vzpostavi zaščitna plast, ki okrepi celično strukturo kože in pritisk razporedi po večji površini. To preprečuje nastanek odrgnin in žuljev ter druge neprijetne oblike razdraženosti kože. pjuractive 2skin je odporen na potenje in vodo ter – v nasprotju z običajnimi kremami ali vazelinom – vaši koži omogoča dihanje! Zaščitna plast se z večkratnim nanosom okrepi.

Priporočata Jan Frodeno in Sabrina Mockenhaupt!

Nakupuj tukaj"V preteklosti sem imel pogosto težave z odrgninami in žulji.Zahvaljujoč pjuractive 2skin nimam več odrgnin, tako med in po zahtevnem daljinskem plavanju, kot tudi ne po neskončnih kilometrih kolesarjenja in teka."

Jan Frodeno - Olimpijski prvak in IRONMAN svetovni prvak

Tukaj si oglejte pjuractive video

Poglej video

- pjuractive BODY AFTERSHAVE Spray -Za nežno in pomirjujočo nego kože po (vsakodnevnem) britju. Razpršilo ne peče, obremenjene dele kože pomirja s provitaminom B5 in kožo neguje z dodatkom Aloe vere. Zaradi rednega britja lahko koža na vseh delih telesa postane občutljiva in pojavijo se lahko vnetja in mozoljčki. Dermatološko testirano, brez vonja in primerno za vse dele telesa.


• Ne vsebuje alkohola in dišav
• Ščiti pred vnetji in razdraženostjo zaradi britja
• Dermatološko preizkušeno


Uporaba:
Po britju razpršite neposredno na prizadete dele kože in pustite učinkovati. Nanesete ga lahko na večjo površino kože in ga ni treba porazdeliti. Primerno za vse predele telesa.

Priporočata Jan Frodeno in Sabrina Mockenhaupt!

Nakupuj tukaj"Tek je moja največja strast. Žulji na prstih na nogah in boleča mesta pod naprsnim pasom so zato del mojega vsakdana. Pri tem pomaga pjuractive 2skin. Ne zamaši por in je obstojen tudi na daljših tekaških razdaljah. Odporen je celo na potenje in dež. Veseli me da sem pjuractive partner in bi izdelek priporočila vsakomur!"

Sabrina Mockenhaupt - 42-kratna nemška prvakinja in olimpijka

Tukaj si oglejte pjuractive video

Poglej video

- Video -

Priporočata Jan Frodeno in Sabrina Mockenhaupt!

Nakupuj tukaj